7 sins de îngrijire a pielii

Deși poate părea o idee bună de a face acest lucru de foarte multe ori (acest lucru slăbește pielea), de îngrijire a pielii, ca exfolierea este extrem de important pentru a elimina celulele moarte și de a menține o piele sanatoasa.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Nu numai că joacă un rol-cheie în viața noastră de frumusete, dar, de asemenea, responsabil pentru protejarea organismului de factori externi: poluarea mediului, microorganisme, razele solare și multe altele.

Aici și câțiva ani, de îngrijire a pielii joacă un rol important în frumusețea. Pentru că oamenii sunt expuși la o varietate de factori de mediu, de piele, de obicei, devine slabă și se dezvoltă într-o varietate de inestetice boli.

Cu toate acestea, de obicei, trecute cu vederea de această grijă, pentru a avea un ideal și o piele frumoasa, pentru că avem alte lucruri mai importante de făcut.

Anume din acest motiv, este important să știți exact nevoile pielii și ce trebuie să faci pentru sănătate.

Ești sigur că îngrijiți corespunzător pielii?

Pentru a face un duș fierbinte

De multe ori, se poate face un duș cu apă foarte fierbinte, fie pentru că este frig sau pentru că ești bolnav.

Dar atunci când acest lucru devine un obicei de zi cu zi, cum și dacă vi se pare relaxant, te doare pielea. Limitează uleiurile naturale ale pielii și provoacă mâncărime și uscăciune.

De fapt, uneori, devine din ce în ce mai rău, iar unele combină un duș fierbinte cu greu de substanțe chimice de săpun, care fac pielea λεπιδοειδές.

Nu scoateți machiaj

Nu există absolut nici un motiv pentru a nu scoateți machiaj de zi, înainte de a merge la culcare. În timp ce dormi, substanțe chimice pot într-adevăr distruge pielea, prevenind cu oxigen a celulelor și a le restaura.

În fiecare zi, înainte de a merge la culcare, este important de a trage toate resturile de machiaj de pe fata ta. Și dacă este posibil, pentru a reîmprospăta pielea cu un pic de lotiune de tonifiere.

Excesul de bronzare

Lui tăbăcite poate arata orbitor și estetic perfect, dar cine este expus la soare pentru o lungă perioadă de timp, sau ar trebui să fie, de foarte multe ori metode artificiale de bronzare, ei ataca pielea, distruge-l și împiedică regenerarea bază de celule.

Efectele excesive la soare devin evidente odată cu trecerea timpului, cu tulburări de boli de piele, imbatranirea prematura, chiar și în cele mai îngrozitoare cazuri de cancer de piele.

Ștergeți pielea în vremuri de mișcare

Unii oameni au obiceiul de a подметены, de a face clare și dificile de trafic, tocmai a ieșit din duș.

Cu toate acestea, acest lucru nu este o idee bună, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea de uleiuri naturale ale pielii, cauzând iritații și uscăciune.

Cel mai bun mod de a σκουπίζεστε este ταμποναριστά un prosop moale, nu petreci pe piele.

Tu nu faci peeling

Exfolierea pielii nu ar trebui să fie efectuate de foarte multe ori, dar nu ar trebui să fie și dor.

Mulți oameni găsesc o scuză, că nu trăiește, sau, ceea ce este foarte obosit după locul de muncă. Cu toate acestea, peeling oferă îngrijirea de care are nevoie pielea pentru a se regenera.

Acest tratament este obligatorie și cea mai eficientă pentru a elimina celulele moarte care se acumulează după expunerea la soare sau poluanți.

„Teasing” acnee

Aceste enervant acnee-este αντιαισθητικά și de multe ori apar în diferite puncte ale feței și corpului.

Mulți oameni sunt tentați de a le încălca. În principiu, el poate arata cel mai rapid mod de a scapa de acnee, dar, de fapt, va stimula pielea, care chiar pot fi infectate și de a lăsa cicatrici urate, care nu va fi ușor pentru a elimina.

Atinge pielea foarte

Acest lucru poate fi un fel de mișcare pe care le faci inconștient, dar atunci când faceți clic pe o persoană de a transfera microbi și alte lucruri în fața ta, care s-au adunat de la vârful degetelor. Aceste lucruri pot bloca porii, cauzand acnee sau pete negre.

Iată de ce este important să păstrați mâinile curate, pentru a preveni-le de la microorganisme și murdărie, care vin în contact cu fata ta.

Similare, acest lucru este absolut necesar pentru a curăța telefonul destul de des. Telefonul se bazează pe o persoană, atunci când vorbesc, și chiar dacă nu puteți vedea cu ochiul liber, pline de bacterii.