Pielea: Ce este îngrijirea corectă?

Pielea este cel mai mare organ al corpului, și, în același timp, armura ca protejeaza interiorul de la ceea ce există în lumea înconjurătoare. Cu toate acestea, piesele sale, care nu sunt acoperite de haine, expuse în mod constant la condițiile de mediu și fatale afectează textura și aspectul.
Cel care stătea destul de mult de la o afacere de aer, am simțit cum pielea uscată și întinsă, când el va intra în interior, în timp ce acela care are cu el, deși mic de bronz l-am văzut pielea poate peeling câteva zile mai târziu. Chiar și poluarea aerului poate afecta negativ pielea, la fel ca și obiceiuri cum ar fi fumatul, acesta este motivul principal pentru a crea riduri, ca și de stres.

„Pentru a păstra pielea netedă și moale, are nevoie de îngrijire, care constă în curățarea zilnică și de umiditate. De zi cu zi, utilizarea de protecție solară, indiferent de anotimp și de rutină exfoliaza”, spune Medicul. Marcos Μιχελάκης, Dermatolog-Αφροδισιολόγος (Dermatologie Estetică-Δερματοχειρουργική). „Bine, de asemenea, nu fumezi, ferește-te de alaptare, bea suficiente lichide și, dacă nu vă place ceva în pielea ta, consulta un dermatolog, pentru a spune dacă și de ce faci așa și că mai trebuie”.

* Curățare. Chiar și în cazul în care pielea este uscată, moale lustruit în fiecare noapte, este necesară. Make-up, de protecție solară, bacteriile, celulele moarte ale pielii, praful si sebumul se acumuleaza pe fata ta în timpul zilei și poate fi αποφράξουν porii, cauzând inflamație. Ștergeți ușor pielea de pe fata ta, nu freca, pentru a nu stimula. Nu trebuie să ξαναπλύνετε dimineața. Rinse cu apă suficient, când te trezești.

* Hidratare. Important este și de zi cu zi, hidratare corespunzătoare, care este, în esență, primul pas spre moale și elastic pielea de pe fata si de pe corp. .

Elasticitatea pielii depinde de două proteine, colagen si elastina. Aceste proteine ne permit să primim de exprimare, σουφρώνουμε buzele și συνοφρυωνόμαστε nu rămâne pentru totdeauna în această poziție. Cu toate acestea, pe masura ce imbatranim, nivelul și amândoi încep să scadă, și acesta este motivul pentru care apar ridurile și pielea începe să se „σακουλιάζει” în diferite puncte ale corpului.

Adverse aceste efecte timp accelerează de obiceiurile proaste cum ar fi fumatul și adoptarea de soare, iar în schimb, bate încet sau și pentru a preveni până la o anumită măsură, utilizând metode, cum ar fi peeling și hidratare.

Alegerea unui produs de hidratare ar trebui să fie făcut foarte atent, în funcție de tipul de piele, subliniază Medicul. Μιχελάκης. În cazul în care pielea este gras, nu se potrivesc cu aceste creme, dar ar trebui să fie de preferat hidratante geluri și seruri, care nu crește secreția de sebum, și atunci când uscat are nevoie de produse speciale, care reduc secreția de apă prin piele.

* Soarele și țigări. Este vorba de două rezistente de dușmani de piele, după ce un soare cauzeaza riduri, pete de vârstă și fotoîmbătrânirea timp ce fumatul imbatraneste prematur pielea, cauzând riduri și distruge colagenul și elastina face în mod constant, pentru a „σακουλιάζει”. Expunerea la soare pe fata ta poate fi usor, daca te uiti in comparatie cu pielea de pe fese, care este ceea ce cel mai puțin expus la soare. Diferența dintre ele este deosebit de evident chiar de la o vârstă fragedă . Prin urmare, nu ieși niciodată din casă fără protecție solară, chiar și în timpul iernii

* Peeling. Organismul uman actualizează infinit pielea, eliminând în fiecare minut, timp de aproape 40.000 de moarte celulele pielii, care sunt imediat înlocuite cu altele noi. Cercul este veșnică și indică faptul că avem un număr infinit de posibilități, pentru a îmbunătăți textura pielii, care devine plictisitoare și dur, atunci când îngrămădite pe celule moarte.

Regulat peeling este considerat a fi unul dintre principalele tipuri de arme anti-îmbătrânire, în special pentru femei, care se apropie sau trece de 35-40 de ani, pentru că expunerea pielii la factorii de mediu pot perturba ritmul natural de actualizare a celulelor pielii.

„Peeling accelerează procesul de eliminare moarte ale pielii a celulelor (apoptosis) în două moduri. Prima – și cea mai comună – este de a utiliza speciale de cosmetice (frecarea), care conține ca bază o crema sau gel, amestec cu mici granule (μικρόκοκκοι) care ne simțim pe piele, ca nisipul. Acest produs este aplicat pe piele și blând mișcări, în conformitate cu instrucțiunile, efectuează exfoliaza”, spune Medicul. Μιχελάκης.

Dacă și acest tip de fizică (sau mecanic sau activ) peeling este destul de eficient, poate nu este cel mai bun pentru toți. Unii oameni au pielea sensibilă și, prin urmare, natural de exfoliere cu frecare poate lăsa pielea lor roșu și inflamat.

Cei care aparțin acestei categorii, probabil, nevoie de un peeling chimic, peeling sau care nu are nevoie de frecare, dar pe bază de reacții chimice, care, în esență, se dizolvă celulele moarte ale pielii.

Chimică sau pasiv peeling se face cu ajutorul unor substanțe și enzime (de exemplu,.x. alfa-și beta-hidroxi acizi, enzime de fructe, retinol), care încalcă le „comunicare”, care păstrează celulele moarte ale pielii între ele, ca urmare, pentru a facilita απόπτωσή.

Această metodă se aplică în principal în chirurgie, dacă și există produse pentru soft peeling chimic la domiciliu, și este recomandat de multe ori la pacienții cu acnee severa, dar, de asemenea, pentru pielea matura cu semne de φωτογήρανσης, ca pete. Dar numit chimice, este considerat a fi mai ușoară decât natural de exfoliere cu frecare.

Fizic și peeling chimic sunt considerate la fel de eficiente, dacă sunt aplicate corespunzător tipul de piele și de calea cea dreaptă. Cheia pentru a găsi ceva care se potrivește cu a ta. Bine ar fi să apeleze la un specialist, care vă va ajuta să faceți alegerea corectă, evitând în același timp consecințe neplăcute. Nu ar trebui să, de asemenea, niciodată nu se amestecă απολεπιστικά produse, a nu se folosi pe fata de produs, care conține, care este potrivit pentru corp, recomandă Medicul. Μιχελάκης.